Vinete la grătar cu vinetă de rodie
Vinetele la grătar cu vinaigretă de rodie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 128 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Un amestec de coriandru, rodie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Vinete La Grătar În Sos De Rodie, Vinete La Grătar Cu Fetan Și Melasă De Rodie, și Vinete La Grătar Cu Lămâie, Iaurt, Rodie Și Mentă.
Instrucțiuni
Pentru a face vinaigreta, amestecați uleiul de măsline, melasa de rodie și coriandru și condimentați cu sare și piper. Puneți deoparte până când sunteți gata de servit.
Preîncălziți tigaia la grătar la foc mare.
Ungeți ambele părți ale vinetelor cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Gatiti, intorcand o data, aproximativ 5 minute, pana cand sunt arse cu urme de gratar si fragede.
Puneți vinetele și șalotele într-un vas de servit și turnați vinaigreta deasupra. Împrăștiați cu semințe proaspete de rodie și serviți.
Vinete la grătar cu brânză Feta
Înlocuiți ceapa roșie feliată fin pentru șalotă. și împrăștiați cu 2oz (60g) brânză feta mărunțită chiar înainte de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;