Vinete la grătar cu sos de iaurt cu chimen

Vinete la grătar cu sos de iaurt cu chimen
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Vinetele la grătar cu sos de iaurt cu chimen ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coajă de lămâie, sos de soia, 2 sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Dovlecei la grătar și dovlecei de vară cu sos de chimen de iaurt, Cotlete De Miel Charmoula La Grătar Cu Sos De Iaurt Cu Chimen, și Vinete la grătar cu sos de roșii și brânză.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline cu sucul de lămâie, sosul de soia, pudra de curry și ardeiul roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți jumătățile de vinete pe o foaie de copt cu margini, tăiați părțile în sus și acoperiți generos cu marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
4
Între timp, într-un castron mic, amestecați iaurtul cu busuiocul, chimenul, usturoiul și coaja de lămâie. Condimentează sosul de iaurt cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Grătați vinetele, tăiate părțile în jos, la foc mediu, până când sunt ușor carbonizate și fragede, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Serviți vinetele la grătar cu sosul de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista