Vinete cu crustă la cuptor și parmezan de fenicul
Vinetele cu crustă la cuptor și parmezanul de fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de paste cu roșii, parmezan, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Cu Crustă De Parmezan Prăjit La Cuptor, Tilapia Ușoară Cu Parmezan La Cuptor, și Pui prăjit la cuptor cu parmezan și nuci de pin.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți albușurile și uleiul pentru a se amesteca. Într-un alt castron, amestecați firimiturile și semințele de fenicul.
Clătiți vinetele; tăiați și aruncați capetele.
Tăiați vinetele transversal în felii groase de 1/3 inch. Tăiați tulpinile din capul de fenicul; clătiți și rezervați 1/4 cană frunze verzi cu pene. Tăiați și aruncați capătul rădăcinii de fenicul, zonele învinețite și fibrele grosiere. Clătiți feniculul și tăiați transversal în felii de 1/4 inch.
Înmuiați vinetele în amestec de ouă, ridicați-le, scurgeți-le scurt și acoperiți-le cu amestec de firimituri. Aranjați feliile într - un singur strat pe o foaie de copt de 12 x 15 inci.
Se amestecă fenicul, 1/2 la un moment dat, cu amestecul de ouă. Ridicați cu o lingură cu fante, scurgeți scurt, apoi adăugați la amestecul de firimituri.
Se amestecă și se ridică din firimituri.
Întindeți bucățile într - un singur strat pe o altă foaie de copt de 12 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor de 450 până când legumele sunt bine rumenite și vinetele sunt moi când sunt presate, 15 până la 20 de minute; dacă utilizați 1 cuptor, schimbați pozițiile tigaiei după 7 până la 9 minute.
Scoateți feniculul din cuptor și aruncați orice firimituri arse.
Presărați vinetele cu 1/2 brânză.
Coaceți până când brânza se rumeneste ușor, încă 3 până la 4 minute.
Între timp, într-o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu-mare, amestecați sosul de paste și vinul până la fierbere, 2 până la 4 minute.
Aranjați cantități egale de vinete și fenicul pe farfurii calde; garnisiți cu frunze de fenicul.
Se presară cu brânza rămasă. Puneți sosul pe farfurii; adăugați sare și piper după gust.