Vinete coapte cu umplutură de brânză sărată

Vinetele coapte cu umplutură de brânză sărată sunt un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 187 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceapă, ardei gras, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Caserola Cu Umplutură De Brânză La Cuptor, Caserola De Umplutură Cu Brânză La Cuptor, și Ceapă Savuroasă La Cuptor Cu Brânză Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Scor partea tăiată a fiecărei jumătăți de vinete făcând 4 tăieturi transversale.
Așezați jumătățile de vinete, tăiate cu părțile în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se înmoaie.
Scoateți din cuptor; se răcește pe tigaie 10 minute. Îndepărtați cu grijă pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/3 inch; rezervați coji de vinete. Se toacă pulpa.
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.
Stropiți pesmetul cu ulei de măsline și pulsați pentru a combina.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa; saut 3 minute. Se amestecă vinetele tocate, ardeiul gras, roșiile, oregano și usturoiul; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți 5 minute sau până când lichidul se evaporă, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza, pătrunjelul, sarea și piperul negru. Umpleți fiecare coajă de vinete cu aproximativ 1/2 cană amestec de ceapă; se presară cu amestec de pesmet.
Așezați pe o foaie de copt; coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine și se rumenesc ușor.