Vinetă de vin de orez cu ierburi
Vinaigreta de vin de orez cu ierburi este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Această rețetă servește 10. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 29 calorii. Un amestec de piper, ulei de măsline, oțet de vin de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Legume aburite cu vinetă de orez-vin, Linte cu vin roșu și ierburi, și Midii Cu Vin Alb Și Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic. Se amestecă încet în ulei până se omogenizează bine. Se amestecă coriandru și arpagic. Utilizați imediat sau depozitați într-un recipient etanș la frigider până când este gata de utilizare; aduceți la temperatura camerei și amestecați sau agitați pentru a amesteca.