Vin roșu marinat pui prăjit cu ceapă

Reteta de vin roșu marinat pui prăjit cu ceapă ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 45 minute. Acest fel principal are 722 calorii, 42G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți oțet de vin roșu, ou, ulei vegetal puiul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bere marinată friptură T-Bone, ceapă și Ciuperci sotate, acoperită cu un ou prăjit, Ceapă Roșie Murată, și Friptură prăjită la tigaie și burgeri de friptură cu ceapă de vin roșu și cadoul slab al Laurei.
Instrucțiuni
Într-un vas mare de mică adâncime, amestecați vinul, oțetul, pasta de usturoi, muștarul și piperul după gust.
Aranjați puiul, înțepat în mai multe locuri cu o furculiță, într-un singur strat din vas, lăsați-l să se marineze, acoperit și răcit, întorcându-l o dată, timp de cel puțin 3 ore sau, de preferință, peste noapte. și scurgeți-l, rezervând 1/2 cană de marinată și aruncând restul.
Într-un vas superficial amestecați împreună oul și marinada rezervată. Într-un alt vas superficial amestecați făina, sarea, cimbru și piper după gust. Înmuiați puiul în amestecul de ouă, lăsând excesul să se scurgă și dragați-l de două ori în amestecul de făină pentru a face o acoperire groasă, scuturând excesul de fiecare dată. Rezervați amestecul de făină rămas.
Lăsați puiul să stea într-un singur strat pe o grătar timp de 15 minute.
Într-o tigaie mare, de preferință din fontă, încălziți 1 inch de ulei la 375 F. și în ea prăjiți jumătate de pui timp de 1 minut pe fiecare parte. Reduceți focul la moderat, astfel încât temperatura uleiului să fie redusă la 300 de F., prăjiți puiul, neacoperit, timp de 20 până la 25 de minute, sau până când este gătit și transferați-l cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Păstrați puiul cald în timp ce prăjiți puiul rămas în același mod. Dragați ceapa în amestecul de făină rezervat, scuturând excesul, iar în tigaie prăjiți-le în 375 F. ulei, întorcându-le cu grijă, timp de 5 minute, sau până când sunt ușor aurii.
Transferați ceapa cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie pentru a le scurge și presărați-le cu sare după gust. Puneți ceapa în mijlocul unui platou mare și aranjați puiul în jurul lor.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.