Verdeață și fasole
Verdele și fasolea sunt un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 229 calorii. Dacă aveți la îndemână fasole cannellini, ceapă, fulgi de ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Foodnetwork are 58 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Fasole verde, Verdeață și fasole, și Fasole și verdeață.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-un cuptor olandez mare.
Adăugați felii de ceapă și usturoi.
Se sotează până se înmoaie aproximativ 3 minute.
Adăugați fulgii de ardei roșu și sare și piper; se amestecă până se parfumează.
Adăugați kale și lăsați să se soteze până se gătește ușor.
Adăugați fasolea și bulionul de pui.
Acoperiți și lăsați să gătească timp de 10 minute.