Green-Chile coace este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 338 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți brânză manchego, orez, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Chile verde, ouă și cartofi coaceți, Chile verde și ouă de brânză se coace, și Coacere De Ou Chile Verde Făcută Cu Iaurt Grecesc.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se adauga ceapa tocata si usturoiul tocat, si saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Se ia de pe foc și se amestecă chimenul măcinat și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen Măcinat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Combinați amestecul de ceapă, orezul și înlocuitorul de ou într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Combinați roșiile și sosul de roșii într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Combinați brânzeturile într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Întindeți 1 1/4 căni de amestec de roșii în partea de jos a unui vas de copt de 13 x 9 inci și acoperiți cu 1 1/2 căni de amestec de orez. Aranjați jumătate de ardei iute verde deasupra amestecului de orez și presărați cu jumătate de amestec de brânză. Repetați procedura cu amestecul de roșii rămas, amestecul de orez și ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Coaceți, descoperit, la 375 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Se presara deasupra cu amestecul de brânză rămas și se coace încă 5 minute sau până când brânza se topește.