Vase de iaurt cu ciocolată de Creme cu coajă de portocală confiată

Nevoie de o desert fără gluten? Oale de iaurt cu ciocolată de Creme cu coajă de portocală confiată ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 283 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vase de ciocolata-portocala de Cr cca cu coaja de portocala confiata, Coaja De Portocala Confiata Acoperita Cu Ciocolata, și Pâine de sodă cu ciocolată neagră și coajă de portocală confiată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
În cratița de 2 litri, încălziți chipsurile de ciocolată și laptele condensat la foc mediu aproximativ 5 minute sau până când chipsurile de ciocolată sunt topite, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc. Folosind măturică, bate în iaurt și ouă până la omogenizare.
Împărțiți amestecul între 10 căni de cremă.
Așezați căni într-o tigaie mare rezistentă la cuptor; se toarnă cu grijă în apă caldă, până când nivelul apei ajunge la jumătatea părților cupelor.
Coaceți aproximativ 30 de minute sau doar până când începeți să setați.
Scoateți din cuptor și baie de apă. Se răcește 30 de minute.
Între timp, umpleți cratița de 2 litri cu apă de 2 inci; se încălzește până la fierbere.
Așezați benzi de coajă de portocală în apă clocotită 1 minut; îndepărtați imediat și puneți-l într-un vas umplut cu apă cu gheață.
Lăsați să stea 1 minut; scurgere.
În tigaie de 8 inci, încălziți 1 cană de apă și 1/2 cană de zahăr pentru a fierbe la foc mediu.
Adăugați benzi de coajă de portocală și fierbeți (nu fierbeți) până când partea albă a cojii este translucidă, aproximativ 20 de minute.
Scurgere; așezați pe foaia de cookie căptușită cu hârtie pergament până la uscare, aproximativ 1 oră.
Rulați benzi în 1 lingură de zahăr și rulați imediat în bucle strânse.
Se servește cu oale de creme.
Acoperiți și refrigerați orice vase de cremă rămase.