Varză Murată Napa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza Napa murată. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 9 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Un amestec de morcov, sare grosieră, varză napa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Varză Chinezească Picantă Murată Napa, Varză Napa murată cu prune Umeboshi, și Salată De Varză Napa.
Instrucțiuni
Aruncați împreună varza, morcovul și sarea într-un castron. Puneți kombu într-un recipient îngust cu față dreaptă (5 până la 6 inci în diametru) și acoperiți cu amestec de varză.
Tăiați o bucată de carton pentru a se potrivi doar în interiorul containerului și închideți-o într-o pungă de plastic sigilabilă. Varza de Top cu rotund acoperit cu plastic și stivuiți 4 până la 6 kilograme de conserve deasupra pentru a o cântări. Se răcește varza ponderată cel puțin 3 ore.
Aruncați kombu. Strângeți excesul de lichid din varză și aruncați cu shiso.
* Varza poate fi ponderată până la 1 zi.