Varză Gujarati cu nucă de cocos și cartofi

Varză Gujarati cu nucă de cocos și cartofi
Varza Gujarati cu nucă de cocos și cartof ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și FODMAP are 156 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 92 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 193 ar spune că a lovit locul. Un amestec de varză ascuțită, ulei de floarea soarelui, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Varză Sambharo / salată caldă de varză Gujarati, Varză cu cartof dulce în lapte de cocos, și Gujarati mango murat | Gujarati methia Keri murat.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii intr-o tigaie cu apa clocotita sarata timp de 10 minute pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scurgeți bine și reveniți la tigaie. Zdrobiți ușor cu spatele unei furculițe, doar pentru a rupe, nu pentru a zdrobi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și apoi adăugați asafoetida, condimentele și ardeii iute uscați. Gatiti cateva minute pana cand condimentele apar si ardeii iute se intuneca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
AsafoetidaAsafoetida
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ardeiul iute proaspăt, varza și puțină sare și amestecați timp de 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați cartofii calzi în tigaie și gătiți încă 2-3 minute până când varza este fragedă, dar mai are ceva mușcătură. Se amestecă sucul de lămâie, nuca de cocos și coriandrul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista