Varză de Bruxelles sotată cu ghimbir și parmezan
Varza de Bruxelles sotată cu ghimbir și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 172 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Varza De Bruxelles Saut, Varza De Bruxelles Saut, și Varză De Bruxelles Sotată.