Varza de Bruxelles și supa de orz ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 120 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați făină, bulion de pui, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Încercați Orz și varză de Bruxelles, Varză De Bruxelles Prăjită Și Afine Cu Orz, și Orz Cu Varză De Bruxelles, Spanac Și Edamame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Măsurați bulionul de pui într-o oală mare de supă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați fasolea, napii, prazul, morcovii și orzul; se fierbe la foc mediu timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Nap
Orz
Toppinguri, Opționale
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați varza de Bruxelles și ardeiul verde. Se condimentează cu sare și piper. Se fierbe la foc mic până când mugurii sunt fragede, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Varză
4
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
5
Bateți făina până se omogenizează. Se amestecă acest lucru în supă și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 10 minute.