Varza de Bruxelles și orezul sălbatic este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 54%. Încercați Varză de Bruxelles pentru bebeluși cu orez sălbatic și nuci pecan, Varză de Bruxelles balsamică de arțar și salate de orez sălbatic, și Pilaf de orez sălbatic cu cartofi dulci și varză de Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați apa și ciupercile într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți din căldură; lăsați să stea 30 de minute.
Spălați bine varza de Bruxelles și îndepărtați frunzele decolorate. Tăiați capetele tulpinii și tăiați-le în jumătate; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
5
Combinați bulionul de pui și 1 cană de lichid rezervat în aceeași cratiță; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați orez și ciuperci. Acoperiți și fierbeți 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Scoateți din căldură; scurgere.
8
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați prazul. Sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți din tigaie; deoparte. Topiți untul rămas în tigaie la foc mediu-mare; adăugați varză de Bruxelles și sotati 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați 3 linguri de apă; acoperiți și gătiți 5 până la 6 minute sau până când varza de Bruxelles este fragedă, adăugând mai multă apă, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
11
Adăugați orez fiert, praz, sare și piper; amestecați ușor. Gatiti la foc mediu-mic doar pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă