Varză înăbușită cu fasole Pinto și Pancetta

Varză înăbușită cu fasole Pinto și Pancetta
Kale fiert cu fasole Pinto și Pancettan este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,0 USD pe porție. O porție conține 133 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați kale, pancetta, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este excelent. Încercați Fasole Pinto, Ardei Prăjiți Și Supă De Varză, Ouă pocate cu mămăligă, varză înăbușită și Pancetta, și Varză înăbușită cu fasole neagră și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, pancetta și usturoiul; saut 5 minute sau până când pancetta se rumeneste. Se amestecă varza, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
KaleKale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați fasole și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când varza este fragedă. Descoperiți și gătiți 10 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
KaleKale
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista