Var în plăcinta de nucă de cocos

Var în plăcinta de nucă de cocos
Varul în plăcinta de nucă de cocos este un vegetarian farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 447 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, gălbenușuri de ou, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Macadamia Key Lime Pie, Cupcakes cu lămâie de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de lămâie de nucă de cocos, și Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți crusta din congelator și lăsați să se dezghețe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Între timp, într-un castron, amestecați împreună coaja de tei, gălbenușurile de ou, laptele condensat, sucul de lămâie și romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă bine. Poate părea că începe să se separe, dar se amestecă bine și se va uni.
5
Presărați 1/4 cană de fulgi de nucă de cocos pe fundul crustei, apoi turnați amestecul în crustă și deasupra cu restul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți până când centrul este setat, dar încă jiggles un pic atunci când tigaia este nudged, aproximativ 20-25 de minute. Când este coaptă, răciți plăcinta complet pe un suport de sârmă. (În acest moment, plăcinta poate fi răcită până la o zi înainte și completată când sunteți gata să serviți.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Pentru topping, bateți crema într-un bol cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Întindeți crema peste plăcinta răcită; garnisiți cu felii de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista