Var în plăcinta de nucă de cocos
Varul în plăcinta de nucă de cocos este un vegetarian farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 447 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, gălbenușuri de ou, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Macadamia Key Lime Pie, Cupcakes cu lămâie de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de lămâie de nucă de cocos, și Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scoateți crusta din congelator și lăsați să se dezghețe 5 minute.
Între timp, într-un castron, amestecați împreună coaja de tei, gălbenușurile de ou, laptele condensat, sucul de lămâie și romul.
Se amestecă bine. Poate părea că începe să se separe, dar se amestecă bine și se va uni.
Presărați 1/4 cană de fulgi de nucă de cocos pe fundul crustei, apoi turnați amestecul în crustă și deasupra cu restul de nucă de cocos.
Coaceți până când centrul este setat, dar încă jiggles un pic atunci când tigaia este nudged, aproximativ 20-25 de minute. Când este coaptă, răciți plăcinta complet pe un suport de sârmă. (În acest moment, plăcinta poate fi răcită până la o zi înainte și completată când sunteți gata să serviți.)
Pentru topping, bateți crema într-un bol cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide.
Întindeți crema peste plăcinta răcită; garnisiți cu felii de tei.