Usturoi și pui de nucă

Usturoi și pui de nucă
Usturoiul și puiul cu coajă de nucă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 487 calorii, 35g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ulei de măsline, unt, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până rodie ai putea urma acest curs principal cu Sorbet De Rodie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Usturoi & Nuc Crusted Pui, Pui Cu Coajă De Nucă, și Piept de pui cu coajă de nucă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Coaceți usturoiul într-un vas mic de copt timp de 1 oră sau până când este moale și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Tăiați capetele de usturoi în jumătate transversal, stoarceți toată pulpa și rezervați. Ar trebui să aveți 1 cană de usturoi prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Pureați pulpa de usturoi într-un blender până se omogenizează și adăugați untul și ierburile. Procesați doar până se omogenizează, apoi amestecați pesmetul și nucile. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Aduceți un vas mic de apă la fierbere și adăugați un vârf de sare. Blanch inele de praz aproximativ un minut. Ar trebui să fie fragede, dar să aibă totuși o mușcătură. Șocați într-o baie de apă cu gheață, scurgeți și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Rotiți o cantitate mică de ulei de măsline într-o tigaie cu fund greu și aranjați varza de Bruxelles în tigaia tăiată în jos. Gatiti la foc mediu pana cand varza de Bruxelles este caramelizata. Condimentează cu sare și piper și gătește până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați inelele de praz și dați deoparte. Este ideal ca varza de Bruxelles să-și păstreze forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Într-o altă tigaie, încălziți 1 lingură de unt nesărat, adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, adăugați spanacul și gătiți doar până se ofilesc. Condimentează cu sare și piper și rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Unt NesăratUnt Nesărat
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Într-o tigaie rezistentă la cuptor cu fund greu, rotiți suficient ulei de măsline pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Așezați pieptul de pui în tigaie, cu pielea în jos și gătiți până când pielea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Introduceți tigaia la cuptor și coaceți aproximativ 10 minute sau până când sucurile se limpezesc când sunt înțepate cu vârful unui cuțit. Nu este nevoie să întoarceți puiul, să gătiți sânii cu pielea în jos tot timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Când puiul este complet gătit, scoateți din cuptor într-o tigaie, cu pielea în sus. Înveliți fiecare sân cu crusta de nucă cu unt de usturoi și așezați-l sub broiler până când stratul devine maro auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Scoateți din broiler și păstrați-l cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
14
Pentru a servi: Distribuiți spanacul uniform între farfurii, așezându-l în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
15
Presărați inelele de praz și varza de Bruxelles în jurul exteriorului spanacului, apoi presărați semințele de rodie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
16
Așezați un sân deasupra spanacului și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate99
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista