Unt de arahide și bile de ciocolată

Untul de arahide și bilele de ciocolată ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 50 de porții cu 174 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ciocolată semidulce, zahăr de cofetărie, cereale din fulgi de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Bile De Unt De Arahide Cu Ciocolată, Bile De Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Bile De Ciocolată Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.