Un Gumbo mare cu pui și cârnați Andouille ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 717 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână okra, frunze de dafin, roșii din conserve și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Pui Andouille Cârnați Gumbo, Gumbo cu cârnați de pui și Andouille, și Gumbo cu cârnați de pui și Andouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți o oală mare cu fund greu la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați 1 lingură de ulei, 1 tură de tigaie și 1 kilogram de pui tăiat cubulețe. Condimentează cu sare și piper și un strop de condimente de pasăre. Maro pe toate părțile, aproximativ 2 sau 3 minute. Tăiați legumele în timp ce funcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați jumătate de andouille în tigaie și gătiți încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Transferați puiul și cârnații într-un vas și repetați cu puiul și cârnații rămași, amintindu-vă să condimentați puiul tăiat cubulețe în timp ce mergeți. Întoarceți tigaia la foc și adăugați unt. Când untul se topește, adăugați țelină tocată, ardei, ceapă și dafin. Condimentează cu sare, piper și sos fierbinte. Gatiti 3-5 minute pentru a incepe sa inmoaie legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați făina și gătiți timp de 2 minute. Se amestecă încet în bulion și se aduce lichid până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6
Adăugați okra, pui și cârnați în bulionul care fierbe, apoi amestecați roșiile și jumătate din cimbru proaspăt. Aduceți înapoi la un balon, reduceți la foc mic. Fierbeți timp de 5 minute pentru a combina aromele și a vă ajusta condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bame
7
Serviți gumbo cu cimbru tocat și scallions pentru a garnisi. Scoop fiert orez alb în centrul bowlfuls de gumbo folosind o lingura de inghetata. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb Fiert
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Ghimbir întreg, Zdrobit
Gumbo
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este Palacio de Fefinanes Albarino. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.