Un Burger pentru Rachael

Un Burger pentru Rachael
Reteta un Burger pentru Rachael ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 5 minute. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 894 calorii, 38g de proteine, și 53G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați condimente la grătar, rulouri cruste, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Un Burger pentru Rachael, Vineri cu Rachael Ray-Bacon și Burger de ou, și Club Burger Sliders cu avocado-Ranch Dressing {sâmbăta cu Rachael Ray} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Tăiați 10 pene din fiecare cartof și așezați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Stropiți câteva linguri de ulei peste cartofi pentru a-i acoperi ușor, apoi condimentați cu rozmarin, sare și piper, după gust și 1 linguriță fulgi de ardei roșu zdrobiți. Crăpați câteva căței de usturoi și adăugați la cartofi. Prăjiți 25 de minute, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Se scoate din cuptor, se lasă deoparte și se menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați carnea măcinată într-un bol și adăugați 2 până la 3 căței de usturoi ras, condimente la grătar, semințe de fenicul, 1 linguriță fulgi de ardei roșu zdrobit și sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se amestecă bine ingredientele și se formează în 4 patties. Faceți prăjiturile mai subțiri în centru, deoarece burgerii tind să se umfle în timp ce gătesc. Gatiti burgeri 5-6 minute pe fiecare parte.
9
În timp ce burgerii gătesc, feliați roșiile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
10
Într-un robot de bucătărie, combinați caperele, pătrunjelul, pasta de hamsie, coaja de lămâie și măslinele. Porniți procesorul și stropiți în 3 până la 4 linguri ulei până se formează o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Așezați brânza deasupra burgerilor și lăsați să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
12
Prăjiți chifle și așezați burgeri pe fund. Se acoperă cu roșii, ceapă și busuioc. Slather blaturi bun cu unele tapenade de măsline și acoperă burgeri cu topuri bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapenadă De MăslineTapenadă De Măsline
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
13
Se servește cu cartofi prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista