Umplutura espresso

Umplutura espresso
Espresso Filling este o băutură ovovegetariană fără gluten și lacto. Această rețetă servește 18. O porție conține 147 de calorii, 2 g de proteine și 12 g de grăsimi. Pentru 21 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei cajun. Dacă aveți la îndemână zahăr de cofetă, extract de vanilie, pudră espresso și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8%. Acest scor este îmbunătățibil. Încercați gogoși cu cappuccino ridicate cu umplutură de cremă espresso, busteni de Yule (Bûche de Noël) cu umplutură de espresso mascarpone și prăjituri de tip sandwich cu fulgi de zăpadă cu vanilie și cardamom cu umplutură de cremă de unt espresso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați praful de espresso și apa până când se omogenizează; misto. Într-un castron mare, bate brânza Mascarpone, zahărul de cofetar, smântâna, vanilie și amestecul de espresso la viteză medie până devine cremoasă și se îngroașă ușor (nu se amestecă în exces).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
MascarponeMascarpone
Espresso InstantEspresso Instant
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Întindeți între straturile de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista