Umplutură rustică de pâine cu muștar roșu, coacăze și nuci de pin
Umplutura rustică de pâine cu verdeață roșie de muștar, coacăze și nuci de pin este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, căței de usturoi; 1, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Verdeață de păpădie cu coacăze și nuci de pin, Chiftele Cu Coacăze Și Nuci De Pin, și Kale Cu Coacăze Și Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 375 F.
Tăiați crusta de jos și capetele scurteoff pâine și aruncați.
Tăiați pâinea în cuburi de 3/4 inch; așezați într-un castron mare.
Bateti uleiși cățel de usturoi presat într-un castron mic.
Adăugați în cuburi de pâine; aruncați pentru a acoperi.
Răspândiți cuburile de pâine într-un singur strat pe o foaie mare de coacere; se presară cu sare și piper proaspăt măcinat.
Coaceți până când sunt ușor crocante, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Se răceșteușor, apoi reveniți la același castron mare.
Generos unt 13 x 9 x 2 inch sticlă de copt. Topiți 1 lingură de untîn tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați nuci de pin; se amestecă până la aur, aproximativ2 minute.
Se adaugă în castron cu cuburi de pâine.Topiți restul de 3 linguri de untîn aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa; saut pana se rumeneste, aproximativ10 minute.
Adăugați verdeață de muștar,cimbru și usturoi tocat; saut până când verdele suntwilted și fraged, 3 până la 4 minute.
Transferla castron cu cuburi de pâine.
Adăugați 2 căni de stoc în aceeași tigaie; fierbepână se reduce la 1 cană, aproximativ 5 minute.
Se toarnă stocul peste amestecul de pâine și se aruncă.
Mixin coacăze și coaja de lamaie. Se condimentează cu sareși piper negru proaspăt măcinat.
Transferumplutura în vasul de copt pregătit. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. Acoperi; rece.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți umpluturănescoperit până când este încălzit și începând să se rumenească deasupra, 20 până la 30 de minute.
Lăsați să stea 5 minute și serviți.