Umplutură rustică de pâine cu muștar roșu, coacăze și nuci de pin
Umplutura rustică de pâine cu verdeață roșie de muștar, coacăze și nuci de pin este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, căței de usturoi; 1, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Verdeață de păpădie cu coacăze și nuci de pin, Chiftele Cu Coacăze Și Nuci De Pin, și Kale Cu Coacăze Și Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați crusta de jos și capetele scurteoff pâine și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Tăiați pâinea în cuburi de 3/4 inch; așezați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateti uleiși cățel de usturoi presat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați în cuburi de pâine; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
6
Răspândiți cuburile de pâine într-un singur strat pe o foaie mare de coacere; se presară cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
7
Coaceți până când sunt ușor crocante, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Se răceșteușor, apoi reveniți la același castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bol
8
Generos unt 13 x 9 x 2 inch sticlă de copt. Topiți 1 lingură de untîn tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați nuci de pin; se amestecă până la aur, aproximativ2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
10
Se adaugă în castron cu cuburi de pâine.Topiți restul de 3 linguri de untîn aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
11
Se adauga ceapa; saut pana se rumeneste, aproximativ10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
12
Adăugați verdeață de muștar,cimbru și usturoi tocat; saut până când verdele suntwilted și fraged, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Verde
Usturoi Tocat
Verzii
Cimbru
13
Transferla castron cu cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Adăugați 2 căni de stoc în aceeași tigaie; fierbepână se reduce la 1 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Se toarnă stocul peste amestecul de pâine și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Stoc
16
Mixin coacăze și coaja de lamaie. Se condimentează cu sareși piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Coaja De Lamaie
Coacăze
17
Transferumplutura în vasul de copt pregătit. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. Acoperi; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
18
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
19
Coaceți umpluturănescoperit până când este încălzit și începând să se rumenească deasupra, 20 până la 30 de minute.