Umplutură De Plăcintă Cu Oală

Umplutură De Plăcintă Cu Oală
Umplerea plăcilor de oală necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 32 de porții cu 305 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți lapte, morcovi, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într - o oală de 4 până la 6 galoane la foc mediu; adăugați ceapă și țelină și sotati până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(65 Fursecuri)(65 Fursecuri)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați făina, amestecând până se omogenizează; gatiti, amestecand continuu, 2 minute. Se amestecă bulionul și laptele, amestecând continuu. Aduceți la fierbere, amestecând constant și gătiți 2 minute. Se amestecă puiul, morcovii tăiați felii și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista