Umplutură de pâine de porumb cu Linguica și Kale
Rețeta de umplutură de pâine de porumb cu Linguican și Kale ar putea satisface pofta ta sudică în jur 2 ore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 479 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 1,92 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cheddar, oregano, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete De Porc Spaniole Cu Umplutură De Porumb Linguica Și Sos De Vin, Lingui ucrosa umplutură de cârnați cu ciuperci, și Umplutură de pâine de porumb din sud-vest cu porumb și ardei iute verzi.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați kale. Blanch până când varza este gătită și fragedă, aproximativ 5 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se răcește ușor. Strângeți cât mai multă apă în exces, strângând-o cu mâinile. Pune deoparte.
Topiți cana de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa, feniculul, ardeii roșii și usturoiul. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Transferați într-un bol mare de amestecare și aruncați cu firimiturile de umplutură.
În aceeași tigaie saut lingui în loturi, amestecand frecvent, pana se rumeneste allover.
Adăugați la umplutură împreună cu orice picături acumulate.
Adăugați porumbul cremă, cheddarul și nucile de pin și amestecați pentru a combina.
Încălziți untul de ceașcă rămas cu bulionul de pui într-o cratiță doar până când untul este topit.
Se toarnă peste umplutură și se amestecă pentru a se umezi complet. (Dacă umplutura pare prea uscată, poate fi necesar să adăugați puțin mai mult bulion de pui și unt topit, acest lucru va depinde de conținutul de grăsime și umiditate al linguiei.) Condimentați umplutura cu oregano și sare și piper după gust.
Dacă folosiți umplutura pentru un curcan, păstrați-l la frigider până când curcanul este gata de prăjit. Dacă o coaceți ca garnitură, așezați cantitatea dorită într-o caserolă cu unt și coaceți la 350 F timp de 35 până la 40 de minute.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pâinea de porumb. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling