Umplutură de castane, ceapă și coacăze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de castane, ceapă și coacăze. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 99 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, unt, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Castan, Ceapă, Umplutură De Coacăze, Cârnați-Umplutură De Coacăze, și Umplutură de cârnați, praz și coacăze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Într-o tigaie mare de mică adâncime pâine prăjită în mijlocul cuptorului până la uscare, 15 până la 20 de minute. Înjumătățiți ceapa pe lungime și tăiați fiecare jumătate în 8 pene. Într-o tigaie mare și grea gătiți ceapa în unt la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Dacă folosiți castane conservate, clătiți și scurgeți. Într-o cratiță se fierbe castane ambalate în vid sau conservate în 2 căni bulion 15 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați coacăzele.
Lăsați amestecul să stea 5 minute.
Se toacă pătrunjelul. Într-un castron mare se amestecă pâinea, ceapa, amestecul de castane, restul de 1 1/2 cești de bulion, ierburi și sare și piper după gust și se răcește complet. Umplutura poate fi făcută până la acest punct cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți umplutura la temperatura camerei înainte de a continua.
Orice carne de pasăre congelată destinată umpluturii trebuie dezghețată complet, iar umplutura însăși adusă la temperatura camerei înainte de a fi introdusă în Curcan. Nu vă umpleți pasărea cu o seară înainte de a o găti; un astfel de economisitor de timp aparent poate avea rezultate periculoase. În schimb, cel mai bine este să umpleți ușor gâtul și cavitățile corpului păsării imediat înainte de prăjire. Și folosiți întotdeauna un termometru pentru carne sau citire instantanee: carnea se face atunci când temperatura celei mai groase părți a coapsei (aveți grijă să nu atingeți oasele) ajunge la 180 de metri pătrați.; umplutura coaptă în interiorul păsării se face la 160 de metri pătrați -165 de metri pătrați. după prăjire, lăsați păsările umplute să stea 15 până la 20 de minute, o dublă asigurare că au fost atinse temperaturile necesare pentru Siguranța Alimentelor.
Într-un vas de copt superficial coaceți umplutura în preîncălzit 325 cuptor F. 45 de minute (pentru umplutură umedă, coaceți acoperit tot timpul; pentru umplutură mai puțin umedă cu un blat ușor crocant, descoperiți la jumătatea timpului de coacere).
Garnisiți umplutura cu patrunjel.