Umplutură De Cârnați De Mere
Umplutura de mere-cârnați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 362 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați pâine cu usturoi Parmezan, mere tarte-nucșoară necojită, măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Umplutură De Cârnați De Mere, Umplutură de mere și cârnați, și Umplutură de mere și cârnați.
Instrucțiuni
Gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu, rupând carnea pe măsură ce gătește. Când este maro, adăugați merele și gătiți, amestecând ocazional, până când merele sunt fragede, aproximativ 5 minute. Se amestecă fructele uscate, salvia și nucșoara. Îndoiți pâinea și adăugați bulionul.
Ungeți ușor un vas de copt de 3 litri sau o caserolă. Lingură în umplutură. (Umplutura poate fi făcută până la acest punct cu până la 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Așezați umplutura în cuptor în timp ce curcanul gătește (sau într-un cuptor preîncălzit de 177°) și coaceți 40 până la 45 de minute sau până când blatul este auriu și prăjit.
Timesavers: fructele uscate predicate nu au nevoie de tocare. Folosirea pâinii preparate cu usturoi înseamnă o plantă mai puțin de tocat și Niciun usturoi de tocat. Gătirea umpluturii separat vă scutește de anxietate față de acele avertismente de siguranță alimentară despre umplerea unei păsări crude.