Umăr De Porc Fiert Cu Miere-Soia

Umăr De Porc Fiert Cu Miere-Soia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați umărul de porc fiert cu miere-soia. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.4 pe portie. O porție conține 396 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ghimbir, umăr de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Umăr de porc glazurat cu miere cu praz fiert, Umăr De Porc Fiert, și Umăr De Porc Fiert.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, mierea, sosul de chili-usturoi și ghimbirul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Usturoi ChiliSos De Usturoi Chili
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați umărul de porc în aragazul lent, turnați sosul peste carne și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea de porc este fragedă, 7 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
SosSos
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Folosind o lingură cu fante, transferați carnea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Scoateți 1/2 cană de sos într-un castron mic și amestecați amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți amestecul de amidon de porumb înapoi în aragazul lent și gătiți, amestecând o dată sau de două ori, până se îngroașă, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper și se toarnă peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BatetiBateti
6
Serviți cu orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista