Ultimate scones
Dacă aveți aproximativ 35 minute pentru a petrece în bucătărie, ultimate scones ar putea fi un minunat lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 5 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 294 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Dacă aveți la îndemână făină auto-crescătoare, gem de căpșuni și smântână coagulată, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 594 de gurmanzi și bucătari. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest mic dejun. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cele Mai Bune Scones De Afine Sănătoase, Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede, și Cum se fac Scones într-un cuptor cu prăjitor de pâine și a Pentru fructe de pădure și cremă Scones.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7 / ventilator 200C și ungeți ușor o foaie de copt (cu excepția cazului în care utilizați o foaie antiaderentă). Răsturnați făina într-un bol de amestecare cu sarea. Trageți în unt, apoi frecați împreună cu degetele pentru a face un amestec sfărâmat destul de fin, ridicându-vă pentru a aera amestecul pe măsură ce mergeți. Încercați să nu suprascrieți, deoarece amestecul va fi mai ușor dacă este puțin fulgios. Acum amestecați zahărul.
Măsurați Zara, apoi amestecați laptele pentru a-l slăbi. Faceți un pic de fântână în mijlocul amestecului de făină cu un cuțit cu lamă rotundă, apoi turnați cea mai mare parte a acestui amestec de zară, ținând puțin înapoi în cazul în care nu este necesar. Folosind cuțitul, lucrați ușor amestecul împreună până când formează un aluat moale, aproape lipicios. Lucrați în orice bucăți uscate de amestec cu restul de zară. Nu suprasolicitați în acest moment sau veți întări aluatul.
Ridicați bila de aluat moale din vas și puneți-o pe o suprafață foarte ușor făinată. Frământați amestecul de doar 3-4 ori pentru a scăpa de fisuri.
Bateți ușor aluatul cu mâinile la o grosime de cel puțin 2 cm și nu mai mult de 2,5 cm. Scufundați un tăietor rotund cu caneluri de 5,5 cm într-un castron de făină, acest lucru ajută la oprirea aluatului să se lipească de el, apoi tăiați biscuiții împingând în jos rapid și ferm pe tăietor cu palma mâinii, nu-l răsuciți.Veți auzi aluatul dând un oftat mare în timp ce tăietorul intră. Adunați ușor garniturile, apoi bateți și tăiați încă câteva biscuiți.
Așezați pe foaia de copt și Cerneți peste un praf ușor de făină sau glazură, dacă doriți.
Coaceți timp de 10-12 minute până când a crescut și auriu. Se răcește pe un suport de sârmă, neacoperit dacă preferați blaturi crocante sau acoperit lejer cu o cârpă pentru cele moi.
Se servește cu gem de căpșuni și o movilă generoasă de smântână coagulată (oamenii din Cornish pun mai întâi gem, apoi smântână, Devonienii invers). Mănâncă-le cât de proaspete poți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Scone funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "