Ulei de măsline-Mahimahi Braconat cu sos de roșii mediteraneene

Ulei de măsline-Mahimahi Braconat cu sos de roșii mediteraneene
Uleiul de măsline-Mahimahi Braconat cu sos de roșii mediteraneene este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 528 calorii, 35g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $6.13 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, rozmarin, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Mahimahi mediteranean în pergament cu cuscus, și Bas de Apă Dulce braconat cu salsa răcoritoare de măsline verzi de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei într-o tigaie de 8 inci, cu față dreaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se încălzește la foc mediu-mic 8 minute sau până când uleiul ajunge la 175 până la 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați cu grijă jumătățile de roșii și crenguța de rozmarin. Acoperiți și braconați la foc mic, ajustând căldura după cum este necesar, 10 minute sau până când roșiile sunt fragede. (Păstrați căldura aprinsă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
TomateTomate
4
Scoateți roșiile din tigaie folosind o lingură cu fante; așezați, cu partea tăiată în jos, într-un vas puțin adânc. Se răcește 10 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
5
Presărați peștele cu sare kosher și 1/4 linguriță de piper. Puneți cu grijă în ulei fierbinte. Acoperiți și braconați 6 până la 10 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
PiperPiper
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Transferați într-un platou de servire și păstrați-l la cald.
7
Îndepărtați pielea de pe roșii; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
8
Așezați roșiile și orice lichid acumulat într-un robot de bucătărie; pulsează de 3 ori sau până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
9
Transferați roșiile într-un castron mediu și amestecați măslinele, caperele, rozmarinul tocat, oțetul și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
TomateTomate
OțetOțet
CapereCapere
MăslineMăsline
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Serviți peste mahimahi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi MahiMahi Mahi
11
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista