Turtă Dulce Cupcakes
Turtă dulce Cupcakes este un desert American. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 165 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul măcinat, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 66 ar spune că a lovit locul. Vă este adus prin simple rețete. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare sunt Turtă Dulce Cupcakes, Turtă Dulce Cupcakes, și Turtă Dulce Cupcakes.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. căptușiți o formă de brioșă de 12 cani cu căptușeli pentru cupcake.
Faceți aluatul de cupcake: într-un castron mic, topiți untul și apa împreună în cuptorul cu microunde, acoperind blatul cu folie de plastic (în cazul în care se stropește). Într-un castron separat, cernem împreună făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și condimentele uscate într-un castron.
Într-un al treilea castron mare, bateți împreună melasa și zahărul brun până se omogenizează manual, folosind un mixer manual sau folosind un mixer cu suport.
Adăugați ouăle, pe rând, bătând timp de 30 de secunde între fiecare.
Bateți încet amestecul de făină până se încorporează.
Adăugați amestecul de unt și ghimbirul ras și bateți până se omogenizează. Aluatul va curge.
Umpleți căptușelile pentru cupcake: puneți aluatul în căptușelile pentru cupcake, umplându-le aproximativ 3/4.
Coaceți cupcakes-urile timp de 12 până la 14 minute sau până când o scobitoare iese curată.
Se răcește complet: se lasă să se răcească un minut în forma de brioșă pentru a se seta înainte de a se transfera pe o grătar pentru a se răci complet.
Combinați zahărul pudră și sucul de lămâie împreună într-un castron și amestecați până se omogenizează. Se lasă să se rigidizeze puțin timp de 4 minute. Odată ce cupcakes-urile sunt reci, puneți glazura peste cupcakes și lăsați să se întărească.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cupcakes în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.