Trufe Torte

Trufe Torte
Trufe Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată de copt, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Trufe De Ciocolată, Sacher Torte inima cu Top trufe, și Ciocolata burniță & trufe torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 350 de metri cubi. Linia de jos a unui 9-in uns. tigaie cu formă de arc cu hârtie pergament; hârtie de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata și untul; se amestecă până se omogenizează. Se răcește ușor. Într-un castron mic, amestecați pecanii și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Într-un castron mare, bateți ouăle până se spumează; adăugați treptat zahăr, bătând 4-5 minute sau până când amestecul se triplează în volum. Bateți treptat în amestec de ciocolată și vanilie. Îndoiți amestecul de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Transferați în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți 30-35 de minute sau până când tortul se întoarce când este ușor atins. Se răcește pe un suport de sârmă 15 minute. Rulați un cuțit în jurul părților laterale ale tigaiei; scoateți janta din tigaie. Invertiți tortul pe un suport de sârmă; îndepărtați cu grijă fundul și hârtia. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Pentru ganache, puneți ciocolata într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți crema doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Se toarnă peste ciocolată; se amestecă cu un bici până se omogenizează. Se amestecă untul. La frigider până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Așezați tortul pe o farfurie de servire.
9
Se toarnă ganache peste tort și se întinde rapid pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Umpleți o pungă de plastic sigură pentru alimente cu ciocolată albă topită; tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Țevi linii orizontale subțiri 1 in. în afară de ganache. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a desena unghiuri drepte peste liniile conductelor. La frigider până la setare, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista