Triple S friptură de porc la gratar Loin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 591 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți friptură de porc, hrean, sare de țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc La Grătar, Friptură de porc la grătar cu glazură de Chili Balsamic și zmeură, și Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați o fantă adâncă pe lungimea fripturii de porc.Din interiorul fripturii, tăiați o altă fantă în fiecare jumătate a fripturii. Amestecul de mere va fi umplut în aceste trei buzunare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2
Se amestecă ingredientele pentru umplutura de mere.Umpleți mărul umplut în buzunarele din interiorul fripturii.Legați friptura la loc folosind sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
3
Se amestecă ingredientele pentru frecare.Frecați întregul muschi de porc cu amestecul de frecare.Înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute sau mai mult.Grătiți friptura folosind metoda indirectă. Folosesc un grătar Weber standard cu cărbunii îngrămădiți pe o parte și coapsa de porc departe de căldură pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fulgi De Legume
4
Adăugați așchii de lemn înmuiate în cărbuni în timpul gătitului. Gratiți muschiul de porc timp de 1 1/2 - 2 ore sau până când temperatura internă atinge cel puțin 145 de grade, măsurată de un termometru de gătit.Lăsați coapsa să se odihnească cu 5-10 minute înainte de feliere.