Triglie de scoglio

Triglie de scoglio
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Triglie de scoglio. Această rețetă face 4 porții cu 1445 calorii, 115g de proteine, și 84G de grăsime fiecare. Pentru $13.35 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chili serrano, frunze de busuioc, pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Tagliolino Allo Scoglio, Pastan Allo Scoglio, și Scoglio (Paste Cu Fructe De Mare) pentru rețete similare.

Ingrediente

41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentePreîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Folosind spatele unui cuțit, zdrobițiPreîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Folosind spatele unui cuțit, zdrobiți30măsline negre, fără sâmburi și grosieremăsline negre, fără sâmburi și grosiere2Crustă: firimituri de biscuiți grahamYukonYukon41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentechefal rămas. Condimentați peștele în interior și în exterior cu sare și piper. Încălziți puținchefal rămas. Condimentați peștele în interior și în exterior cu sare și piper. Încălziți puțin250ardei habeneropește, 9–14oz (250–400g) fiecare, evisceratpește, 9–14oz (250–400g) fiecare, eviscerat20frunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate grosierfrunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate grosier20frunze proaspete de busuioc, tocate grosierfrunze proaspete de busuioc, tocate grosier1(vinete)ulei într-o tigaie la foc mare. Prăjiți chefalul timp de 3 minute. Rândul săuulei într-o tigaie la foc mare. Prăjiți chefalul timp de 3 minute. Rândul său41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteusturoi, măsline, chili, busuioc, pătrunjel și lămâie conservată. Adăugați sucul de lămâieusturoi, măsline, chili, busuioc, pătrunjel și lămâie conservată. Adăugați sucul de lămâie41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteusturoi cu puțină sare de mare, până se formează o pastă netedă. Se amestecă împreunăusturoi cu puțină sare de mare, până se formează o pastă netedă. Se amestecă împreună1cățel de usturoi, înjumătățit și orice interior verdecățel de usturoi, înjumătățit și orice interior verde1suc de lamaiesuc de lamaie41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteurme rămase ale miezului alb amar. Se toacă fin pielea de lămâie și se lasă deoparteurme rămase ale miezului alb amar. Se toacă fin pielea de lămâie și se lasă deoparte2lămâilămâi41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentede lămâi pentru a le menține scufundate. Aduceți la fierbere și fierbeți până se înmoaiede lămâi pentru a le menține scufundate. Aduceți la fierbere și fierbeți până se înmoaie41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentepuțin ulei de măsline ușorpuțin ulei de măsline ușor41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteși ulei de măsline, și se condimentează cu sare și piperși ulei de măsline, și se condimentează cu sare și piper41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteChefal roșu prăjit la tigaie cu lămâie conservată, măsline și pătrunjelChefal roșu prăjit la tigaie cu lămâie conservată, măsline și pătrunjel1miciPentru a face lămâia conservată, puneți lămâile într-o tigaie strânsăPentru a face lămâia conservată, puneți lămâile într-o tigaie strânsă41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentegrătiți peștele sau coaceți în întregime în cuptor.) Serviți imediat cu niște verdeață mixtăgrătiți peștele sau coaceți în întregime în cuptor.) Serviți imediat cu niște verdeață mixtă4smallschefal roșu proaspăt sau altă firmă mică, slabăchefal roșu proaspăt sau altă firmă mică, slabă41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteLuați unul dintre chefal roșu și uscați-l cu prosoape de hârtie. Umpleți cavitateaLuați unul dintre chefal roșu și uscați-l cu prosoape de hârtie. Umpleți cavitatea3Crustă: firimituri de biscuiți grahamsare de rocăsare de rocă41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentesare de mare și piper negru proaspăt măcinatsare de mare și piper negru proaspăt măcinat11 jalape roșu proaspăt sau chili serrano1 jalape roșu proaspăt sau chili serrano41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteși aruncați. Folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați interiorul pielii, îndepărtând oriceși aruncați. Folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați interiorul pielii, îndepărtând orice41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentesau spanac fiert. Chefalul prăjit afumat și umplutura se combină strălucitsau spanac fiert. Chefalul prăjit afumat și umplutura se combină strălucit41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteapă curentă. Când lămâile sunt reci, tăiate în jumătate, îndepărtați toată carnea și miezulapă curentă. Când lămâile sunt reci, tăiate în jumătate, îndepărtați toată carnea și miezul41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteși coaceți la cuptor timp de 5 minute sau până când sunt fierte. (Alternativ, fieși coaceți la cuptor timp de 5 minute sau până când sunt fierte. (Alternativ, fie41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteAcoperiți cu apă și adăugați sarea de rocă. Așezați un capac mic sau farfurie deasupraAcoperiți cu apă și adăugați sarea de rocă. Așezați un capac mic sau farfurie deasupra41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteușor și gătiți cealaltă parte timp de 2 minute. Transferați chefalul într-un vas de coptușor și gătiți cealaltă parte timp de 2 minute. Transferați chefalul într-un vas de copt41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentescalate și curățatescalate și curățate41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentetrage aruncattrage aruncat41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteTriglie de scoglioTriglie de scoglio41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentecând este străpuns cu vârful unui cuțit ascuțit, 8-10 minute. Reîmprospătați sub frigcând este străpuns cu vârful unui cuțit ascuțit, 8-10 minute. Reîmprospătați sub frig
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista