Triglie de scoglio
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Triglie de scoglio. Această rețetă face 4 porții cu 1445 calorii, 115g de proteine, și 84G de grăsime fiecare. Pentru $13.35 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chili serrano, frunze de busuioc, pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Tagliolino Allo Scoglio, Pastan Allo Scoglio, și Scoglio (Paste Cu Fructe De Mare) pentru rețete similare.
Ingrediente Porții:
4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente Preîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Folosind spatele unui cuțit, zdrobiți 30 măsline negre, fără sâmburi și grosiere 2 Crustă: firimituri de biscuiți graham Yukon 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente chefal rămas. Condimentați peștele în interior și în exterior cu sare și piper. Încălziți puțin 250 ardei habenero pește, 9–14oz (250–400g) fiecare, eviscerat 20 frunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate grosier 20 frunze proaspete de busuioc, tocate grosier 1 (vinete) ulei într-o tigaie la foc mare. Prăjiți chefalul timp de 3 minute. Rândul său 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente usturoi, măsline, chili, busuioc, pătrunjel și lămâie conservată. Adăugați sucul de lămâie 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente usturoi cu puțină sare de mare, până se formează o pastă netedă. Se amestecă împreună 1 cățel de usturoi, înjumătățit și orice interior verde 1 suc de lamaie 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente urme rămase ale miezului alb amar. Se toacă fin pielea de lămâie și se lasă deoparte 2 lămâi 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente de lămâi pentru a le menține scufundate. Aduceți la fierbere și fierbeți până se înmoaie 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente puțin ulei de măsline ușor 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente și ulei de măsline, și se condimentează cu sare și piper 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente Chefal roșu prăjit la tigaie cu lămâie conservată, măsline și pătrunjel 1 mici Pentru a face lămâia conservată, puneți lămâile într-o tigaie strânsă 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente grătiți peștele sau coaceți în întregime în cuptor.) Serviți imediat cu niște verdeață mixtă 4 smalls chefal roșu proaspăt sau altă firmă mică, slabă 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente Luați unul dintre chefal roșu și uscați-l cu prosoape de hârtie. Umpleți cavitatea 3 Crustă: firimituri de biscuiți graham sare de rocă 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente sare de mare și piper negru proaspăt măcinat 1 1 jalape roșu proaspăt sau chili serrano 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente și aruncați. Folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați interiorul pielii, îndepărtând orice 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente sau spanac fiert. Chefalul prăjit afumat și umplutura se combină strălucit 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente apă curentă. Când lămâile sunt reci, tăiate în jumătate, îndepărtați toată carnea și miezul 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente și coaceți la cuptor timp de 5 minute sau până când sunt fierte. (Alternativ, fie 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente Acoperiți cu apă și adăugați sarea de rocă. Așezați un capac mic sau farfurie deasupra 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente ușor și gătiți cealaltă parte timp de 2 minute. Transferați chefalul într-un vas de copt 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente scalate și curățate 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente trage aruncat 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente Triglie de scoglio 4 1 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente când este străpuns cu vârful unui cuțit ascuțit, 8-10 minute. Reîmprospătați sub frig