Tri-tip la grătar cu sos Mojo Cubanez

Tri-tip la grătar cu sos Mojo Cubanez
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Tri-tip la grătar cu sos Mojo Cubanez ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, oregano, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Boluri De Pui Cubanez Mojo La Grătar, Salată de legume la grătar cu Mojo Cubanez, și Cotlet De Porc La Grătar Cubanez Mojo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și uscați tri-vârful. Frecați cu 1 lingură. ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Bateți împreună 1 linguriță. chimen, oregano uscat, 1 1/4 linguriță. sare și 1/2 linguriță. piper; masaj în tri-tip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Lăsați să stea 30 de minute.
4
Faceți sos: într-un blender, rotiți sucurile cu chimenul rămas, oregano proaspăt, usturoiul, 1/2 linguriță. sare, 1/2 linguriță. piper și ulei de măsline rămas. Condimentează după gust cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru foc mediu (350 până la 450; puteți ține mâna 5 in. de mai sus grătar de gătit numai 5 până la 7 secunde), lăsând o zonă curățată dacă se utilizează cărbune. Grătar tri-tip, transformându-se în maro uniform și, pe cărbune, mutându-l oriunde căldura este medie (vezi "secretele noastre de grătar cu foc viu", mai jos), până când un termometru introdus în centru citește 125 până la 130 pentru mediu-rar, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Lăsați carnea să se odihnească 15 minute, apoi tăiați bobul în felii subțiri, înclinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Secretele noastre de grătar cu foc viu: gazul nu este mare lucru, deoarece căldura rămâne constantă. Cărbunele sau lemnul de esență tare este un joc diferit. Iată câteva sugestii pentru a rămâne pe partea de sus a ta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
9
Păstrați grătarul de foc fără cenușă. O grămadă mare blochează fluxul de aer, sufocând focul, astfel încât să nu poată arde.
10
Cunoaște-ți cărbunii și cum ard. Începeți urmând instrucțiunile de pe pachet (serios). Noile cărbuni canelate ale lui Kingsford, de exemplu, ard mai fierbinți și mai lungi decât cele netede, astfel încât un singur strat de cărbuni stinge multă căldură. Cărbunele din lemn de esență tare apare și sfârâie și arde inegal, dar dă o aromă excelentă.
11
Creați un loc răcoros de urgență. Dacă grătarul dvs. este suficient de mare, lăsați o zonă a grătarului fără cărbuni. De obicei, veți folosi acest loc răcoros cel puțin o dată ori de câte ori faceți grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Măsurați
13
Se Încălzește Constant. Folosiți termometrul grătarului sau, dacă nu are unul, mâna. Căldură scăzută (250 până la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
14
înseamnă că vă puteți păstra mâna 5 în. deasupra grătarului de gătit timp de 8 până la 10 secunde înainte de a trebui să-l smulgeți. Pentru căldură medie (350 până la 450), puteți menține mâna constantă timp de 5 până la 7 secunde; pentru mare (450 până la 550), 2 până la 4 secunde; pentru foarte mare (550 până la 650), 1 până la 2 secunde.
15
Mută-Ți Mâncarea. După ce ați identificat care loc de pe grătar are căldura dorită, duceți-vă mâncarea acolo (adesea locul de urgență va avea exact temperatura de care aveți nevoie, chiar dacă doar pentru puțin timp). Este posibil să trebuiască să mutați mâncarea de mai multe ori înainte de a termina de gătit. Excepție: mâncare care se gătește într-o clipă peste un foc super-fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
16
Manipulați focul. Ai nevoie de ea mai fierbinte? Împingeți cărbunii împreună sau aruncați mai mulți. Mai rece? Separați cărbunii sau acoperiți grătarul cu capacul. Închideți orificiile de ventilație ale capacului pentru a-l răci și mai mult. (Totuși, nu închideți orificiile de ventilație sub grătarul de foc, altfel focul se va stinge.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista