Trenette cu Pesto, fasole și cartofi: Pesto Genovese

Trenette cu Pesto, fasole și cartofi: Pesto Genovese
Trenette cu Pesto, fasole și cartofi: Pesto Genovese este un lactate gratuit felul principal. Pentru $ 3.28 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1260 calorii, 26g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de sare de mare, paste trenette, ulei de măsline ligurian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Trenette cu jalape Pesto, Trenette cu pesto de vinete și busuioc, și Fettucine Al Pesto Genovese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face pesto: într-un mortar mare de piatră, așezați nucile de pin, busuiocul, usturoiul și sarea și macinați cu un pistil până formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Stropiți în uleiul de măsline, bătând amestecul tot timpul cu o lingură de lemn. Acest lucru poate fi tocat și într-un robot de bucătărie înainte de a adăuga uleiul. Pesto - ul poate fi păstrat în borcane, acoperite cu ulei de măsline extravirgin, timp de câteva săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
3
Pentru a face vasul de paste: aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului pana cand "al dente" si scurgeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Adăugați pastele într-o tigaie rece împreună cu fasolea. Aruncați cu pesto, cartofi roșii și lăsați pastele fierbinți și fasolea să încălzească pesto-ul și cartofii. Nu reîncălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați mai mult ulei de măsline extra-virgin, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista