Tostadas De Pui Și Legume De Vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați puiul și legumele de vară Tostadas. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 402 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, brânză monterey jack, salsa verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tostadas de pui și legume de vară, Tostadas De Pui Și Legume De Vară, și Tocană De Legume Și Pui De Vară.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente, amestecând bine.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați amestecul de condimente uniform peste pui.
Adăugați puiul în tigaie; saut timp de 3 minute.
Adăugați ceapa, porumbul și dovlecelul în tigaie; saut timp de 2 minute sau până când puiul este gata. Se amestecă salsa și 2 linguri de coriandru. Gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand frecvent.
Lucrând cu 2 tortilla la un moment dat, aranjați tortilla într-un singur strat pe o foaie de copt; înveliți ușor tortilla cu spray de gătit. Se fierbe 3 minute sau până se rumenesc ușor. Lingură aproximativ 3/4 cană amestec de pui în centrul fiecărei tortilla; presărați fiecare porție cu 1/4 cană de brânză. Se fierbe încă 2 minute sau până se topește brânza. Repetați procedura cu tortilele rămase, amestecul de pui și brânza.
Presărați fiecare porție cu aproximativ 3/4 linguriță de coriandru rămas.