Toscana Carbonara

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați toscan Carbonaran. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 890 calorii. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, gălbenușuri de ou, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Carbonara vegetariana (Carbonara vegetariană), Sunca Carbonara, și Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti spaghetele al dente (ferme, dar nu tari), într-o oală mare cu apă sărată clocotită conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, prăjiți pancetta și ceapa la foc mediu-mic într-o tigaie mare, dreaptă, până când pancetta este crocantă și ceapa s-a înmuiat. Opriți căldura.
Într-un bol mediu de amestecare, bateți gălbenușurile, smântâna și brânza rasă. Când spaghetele sunt gata, scurgeți-le și aruncați-le în tigaie cu pancetta și ceapa. Turnați rapid amestecul de ouă peste spaghete și aruncați totul bine pentru a combina. Căldura reziduală din tigaie, ceapă și spaghete va fi suficientă pentru a găti ouăle și a face un sos cremos. Căldura directă din plită va face o mizerie aglomerată, omletă, cocoloasă. Condimentează spaghetele cu sare și piper și servește imediat.
Nota bucătarului: puteți face și acest fel de mâncare folosind orice formă de paste care vă place. Încercați penne, fusilli, scoici sau cavatappi pentru o poftă de mâncare pe clasic.