Torturi De Nunta Florentine

Torturi De Nunta Florentine
Torturi de nunta Florentine este un vegetarian desert. Această rețetă face 60 de porții cu 62 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, vanilie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nunta va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Torturi De Nunta Mexicane, Torturi De Nunta Italiene, și Mini-Torturi De Nunta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți nuci într-o tigaie de tort sau plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
2
Coaceți într-un cuptor de 350 până la aur PAL sub piele, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Turnați nucile într-un prosop și frecați rapid cu cârpa pentru a îndepărta cât mai multă piele posibil. Ridicați piulițele de la prosop și tăiați fin. Ștergeți pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Tăiați untul în bucăți și puneți-l într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză mare până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați 1/3 cană de zahăr pudră și vanilie; bateți cu viteză mică pentru a încorpora, apoi bateți cu viteză mare până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
6
La viteză mică, amestecați făina și sarea, apoi bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Formați aluatul în bile de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Așezați la aproximativ 2 centimetri distanță pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Coaceți într-un cuptor de 300 până când prăjiturile nu se mai simt moi atunci când sunt atinse ușor, dar nu sunt rumenite, aproximativ 18 minute. (Dacă utilizați un cuptor, alternați pozițiile tigaiei după 8 până la 10 minute.) Se răcește pe tigăi aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Așezați zahărul pudră rămas în tigaia pentru tort. Rulați ușor fursecurile fierbinți, câteva pe rând, în zahăr pentru a acoperi bine. Setați cookie-urile ușor separate pe o bucată de hârtie cerată (aproximativ 20 in. lung) până aproape se răcește, apoi se rulează din nou în zahăr. Întoarceți cookie-urile pe hârtie într-un singur strat. Se agită cacao prin filtru fin peste cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Lasă prăjiturile să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
13
Serviți sau păstrați etanș simultan timp de până la 3 zile. Congelați pentru a stoca mai mult.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista