Tortul lui Bertha's Big Bourbon Bundt
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia dvs. de rețete, Tortul Bertha's Big Bourbon Bundt ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 10 și costă 96 de cenți per porție. O porție conține 563 de calorii , 8 g de proteine și 19 g de grăsimi . Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Un amestec de zahăr, cremă de brânză, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 34% , ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Bundt cu lămâie , Tort Bundt cu ciocolată dulce-amăruie și Nucă Bundt Tort cu sparanghel cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tavă Bundt sau tub de 10 inchi.
Bateți 1 cană de unt, cremă de brânză, 1 cană de zahăr și 1/2 cană de zahăr brun închis cu un mixer electric într-un castron mare până devine ușor și pufos. Amestecul ar trebui să fie vizibil mai deschis la culoare.
Adăugați pe rând ouăle la temperatura camerei, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a-l adăuga pe următorul.
Amestecați 1 linguriță de vanilie și 1/4 cană de bourbon.
Cerneți împreună făina, 6 linguri de cacao pudră, praful de copt și sarea și lăsați deoparte.
Pregătiți umplutura: combinați 1/4 cană unt, 1/4 cană pudră de cacao, 3/4 cană zahăr brun într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a combina.
Transferați într-un castron și amestecați bucăți de nuci pecan și 1 lingură de bourbon; puse deoparte.
Adăugați treptat amestecul de făină în aluatul de tort; bate la viteza medie aproximativ 3 minute.
Răspândiți jumătate din aluat în fundul tavii pregătite și puneți lingurițe de umplutură de nuci pecan în jurul centrului aluatului. Acoperiți cu aluatul rămas.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în tort iese curată, 55 până la 70 de minute.
Lăsați să se răcească pe un grătar timp de aproximativ 20 de minute.
Rasturnați tortul pe o farfurie de servire și lăsați-l să se răcească complet înainte de glazurare.
Pentru glazură: cerne 1/4 cană pudră de cacao cu 1 cană zahăr de cofetă.
Se amestecă 1 linguriță de vanilie, 1 lingură de unt și 4 linguri de apă fierbinte; adăugați încă 1 până la 2 linguri de apă până când se obține consistența dorită. Peste prajitura racita se pune glazura.