Tortul de ciocolată German al mamei

Tortul de ciocolată German al mamei
Rețeta tortului German de ciocolată al mamei ar putea satisface pofta americană în aproximativ 3 ore și 48 de minute. Această rețetă servește 12. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 470 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți zahăr, bicarbonat de sodiu, garnitură: jumătăți de pecan înmuiate în ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Vino-acasă-la-mama tort de ciocolată, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți ușor tigăile rotunde de 3 (9 inci); căptușiți fundul cu hârtie pergament și ungeți ușor hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Bare de copt cu ciocolată cu microunde și 1/2 cană de apă într-un castron mare pentru microunde, la înălțime, timp de 1 până la 1 1/2 minute sau până când ciocolata este topită și netedă, amestecând o dată la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
4
Combinați făina și următoarele 2 ingrediente într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
6
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând doar până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă amestecul de ciocolată și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
7
Adăugați amestecul de făină alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Bateți albușurile la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pliați ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
9
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
10
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor și rulați ușor un cuțit în jurul marginii exterioare a straturilor de tort pentru a slăbi din părțile laterale ale tigăilor. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
12
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; aruncați hârtia pergament. Se răcește complet (aproximativ 1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
13
Întindeți glazura de nucă de cocos-Pecan între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Nucă De CocosNucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Nuci PecanNuci Pecan
14
Garnisiți, dacă doriți.
15
Notă: Am testat cu
16
Batonul de ciocolată dulce al lui Baker ' s German.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 48 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista