Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tortilla de pui la cuptor. Această rețetă servește 6. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 478 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, cremă de carton, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Taco cu fasole și tortilla la cuptor, Mango la cuptor cu tortilla de scorțișoară-zahăr, și Tortilla mexicană de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați 1/2 cană de salsa și smântână într-un castron mic și întindeți uniform peste fiecare tortilla. Împărțiți puiul, roșiile, ardeiul gras și ceapa uniform în centrul fiecărei tortilla și înfășurați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Smântână
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Pui întreg
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tomate
Ceapă
Dientes De Ajo
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați rulourile, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu 1/2 cană de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Rola
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se presară cu brânză; coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.