Torta de nuci de pin cu Marsala-fructe de toamnă braconate
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 686 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați marsala importată, coaja de lămâie, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, și Parfaits de fructe tropicale cu bici de nuci de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 3 căni de apă, Marsala, zahăr, băț de scorțișoară și coajă de lămâie într-o cratiță mare și grea. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Coaja De Lamaie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați prune și caise. Reduceți căldura la mediu; fierbeți până când fructele sunt doar moi, dar nu moale, amestecând frecvent, aproximativ 25 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați fructele într-un castron mediu. Se fierbe lichidul până la sirop, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Prune Uscate
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
3
Se toarnă sirop peste fructe. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Sirop
1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 375 F. Unt și făină tigaie cu formă de arc cu diametrul de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Bateți gălbenușurile de ou, oul, coaja de lămâie, vanilia și sarea într-un castron mic pentru a se amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul și 1 cană de zahăr într-un castron mediu până când este palid și cremos. Adăugați treptat făină, bătând până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Folosind spatula de cauciuc, amestecați ușor amestecul de ouă în amestecul de unt (aluatul va fi gros). Lingura aluat în tigaie pregătit; partea de sus buna (tort va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bateti
Bol
Tigaie
3
Presărați nuci de pin deasupra; apăsați ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
4
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Transferați tortul în raft. Rulați cuțitul mic în jurul marginilor tortului pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Tort rece complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.)