Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Torta de Polentan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 130g de proteine, 345g de grăsime, și un total de 4913 calorii. Această rețetă fără gluten servește 1 și costă $20.06 pe portie. 6 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, bulion de pui, ardei grași prăjiți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Mamaliga Torta, Mamaliga Torta, și Mamaliga Torta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Ungeți ușor o tigaie rotundă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
2
Aduceți bulionul de pui și untul la fiert într-o cratiță mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Bateți mămăliga într-un flux constant și reduceți căldura la mediu. Se fierbe la foc mic, amestecând continuu până când mămăliga s-a îngroșat, iar boabele sunt fragede, 20 până la 30 de minute. Aveți grijă în timp ce amestecați mămăliga, aceasta poate provoca arsuri pe măsură ce bulele apar și trimit mămăligă fierbinte zburând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
4
Odată ce boabele de mămăligă sunt fragede, amestecați usturoiul, ardeiul prăjit, prosciutto, brânza mozzarella, parmezanul, brânza Gruyere și frunzele de salvie; gătiți și amestecați încă 5 minute. Se condimentează după gust cu sare și piper și se toarnă în tigaia pregătită pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Gruyere
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Prosciutto
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Usturoi Goya®
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Se pune la frigider și se răcește până se întărește, aproximativ 1 oră.
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu o foaie de folie de aluminiu și ulei ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Desfaceți mămăliga pe o tăietură și tăiați-o în 8 pene. Aranjați feliile pe foaia de copt pregătită, astfel încât feliile să nu se atingă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile încep să se rumenească, iar mămăliga este fierbinte în centru, 10 până la 15 minute.