Tort tunel cu cremă de brânză fudgy

Tort tunel cu cremă de brânză fudgy
Prăjitura tunel cu brânză cu cremă fudgy este un desert care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine, 45 g de grăsimi și un total de 663 de calorii. Pentru 1,15 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați smântână grea pentru frișcă, cremă de brânză, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tort cu tunel cu înghețată, Brownies cu brânză cu cremă Fudgy și Brownie cu brânză cu cremă Cappuccino Ultimate Fudgy.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați ușor un tub de 10 inchi sau o tavă Bundt, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o cratiță mică, la foc mediu, topește 1 1/4 cană de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Moi Cu CiocolatăFursecuri Moi Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Într-un castron, bateți crema de brânză, zahărul, 3 linguri de smântână groasă și ciocolata topită până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Într-un castron separat, amestecați amestecul de prăjitură, cafeaua, uleiul și ouăle până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se presară cu nuci. Întindeți amestecul de brânză cremă în jurul tigaii, dar nu o întindeți pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coacem in cuptorul preincalzit 55-65 minute, pana cand o scobitoare introdusa in centru iese curata. Se răcește 1 oră în tigaie înainte de a se răsturna.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Pentru a pregăti glazura, încălziți 1/2 cană de smântână groasă într-o cratiță mică la foc mediu până când marginile sunt spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Amestecați 1/2 cană chipsuri de ciocolată și amestecați până se topesc și se omogenizează. Se fierbe un minut, până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Moi Cu CiocolatăFursecuri Moi Cu Ciocolată
10
Se toarnă glazura peste tort, lăsând-o să curgă pe părțile laterale. Se răcește complet, lăsând glazura să se întărească. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista