Tort Tradițional De Cafea
Tortul tradițional de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 42 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Tradițional De Cafea, Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, și Tort de cafea franceză-pregătiți ușor tortul de cafea de casă acasă.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în 1/2 cană de apă călduță.
Într-un castron mare, turnați încet lapte fierbinte în ouă, amestecând constant. Se amestecă 1/2 cană zahăr și sare.
Se amestecă în 1/2 cană de unt topit. Când amestecul este temperatura camerei, se toarnă drojdia dizolvată.
Adăugați făina și amestecați bine.
Întoarceți aluatul pe tablă cu făină. Frământați până se omogenizează, aproximativ 10 până la 15 minute.
Se pune într-un vas uns și se acoperă.
Lăsați să crească în loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore. Puneți aluatul în jos. Întoarceți și lăsați să crească din nou timp de 45 de minute.
Într-un castron mic, combinați 1 cană de zahăr și 3 linguri de scorțișoară măcinată. Formați aluatul în bile de mărimea nucului. Înmuiați fiecare bilă în unt topit și rotiți-o în zahăr de scorțișoară. Îngrămădiți-vă într-o tigaie Bundt de 10 inci. Acoperiți și lăsați să crească din nou până la dublarea volumului, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit. Reduceți temperatura la 350 de grade F (175 de grade C) și continuați să coaceți până se rumenesc, cu aproximativ 30 de minute mai mult.