Tort Sfânt Cannoli
O porție conține 266 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de unt, Tort de lire sterline, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Conurile de Cannoli Holy Moly ale lui Hg-puncte Ww =3, Tort De Vacă Sfântă, și Tort De Vacă Sfântă.
Instrucțiuni
Turnați laptele și extractul de portocale într-un castron mare.
Adăugați amestecul de budincă uscată. Bateți cu sârmă 2 min. sau până se amestecă bine.
Adăugați brânza ricotta și jumătate din ciocolată; se amestecă bine.
Așezați felia de tort de jos pe farfuria de servire; se întinde cu o treime din amestecul de budincă. Repetați straturile de două ori, terminând cu felie de tort de top.
Cuptor cu microunde restul de ciocolată și unt într-un castron mic cu microunde la 45 sec. la 1 min. sau până aproape topit; se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Adăugați topping biciuit; se amestecă cu biciul de sârmă până se omogenizează bine.
Se întinde uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului. A se păstra la frigider.