Tort portocaliu cu fructe de padure proaspete

Tort portocaliu cu fructe de padure proaspete ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă de tartru, ulei de măsline, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Unt De Cardamom Cu Fructe De Pădure Proaspete Și Frișcă Portocalie, Tort Ricotta cu fructe de padure proaspete, și Tort de vin cu parfum de citrice cu fructe de padure proaspete.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare; se amestecă bine.
Adăugați coaja și următoarele 5 ingrediente (prin gălbenușuri de ou); bateți la viteză medie până se omogenizează. Bateți albușurile de ou și crema de tartru până se formează vârfuri tari. Amestecați ușor un sfert din albușurile de ou în aluat; pliați în albușurile rămase.
Se toarnă amestecul într-o tigaie tub de 10 inch cu fund detașabil.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins.
Lăsați să se răcească pe raft 5 minute în tigaie.
Scoateți din tigaie; se răcește complet. Praf cu zahăr pudră.
Se servește cu fructe de pădure.