Tort Mango Margarita
Tortul Mango Margarita este un fără lactate desert. Această rețetă servește 15 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 252 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați betty cake mix, topping biciuit, mango în sirop extra-ușor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mango Margarita, Mango Margarita, și Mango Margarita.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. pulverizați numai fundul tigaiei de 13x9 inci cu spray de copt cu făină (nu folosiți tigaie întunecată sau antiaderentă). Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, amestecul de margarita, uleiul, apa, coaja de tei, ouăle și 1 cană de mango tăiat cubulețe cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 32 până la 36 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic, puneți restul de mango tăiat cubulețe și amestecați cu furculița până se face piure. În castron mediu, ori împreună topping biciuit și iaurt; tort de îngheț. Puneți bucăți mici de mango piure peste glazură, apoi rotiți cu spatele lingurii. A se păstra la frigider.