Tort JELL-O cu cireșe negre
O porție conține 144 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Un amestec de gelatină cu aromă de cireșe jell-O, straturi de tort rotund de 9 inci coapte, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Căpșuni Jell-O Poke, Vacanță Jell-O Poke Tort, și Tort de căpșuni Jell-O Poke pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați prăjiturile, cu părțile superioare în sus, în tigăi rotunde curate de 9 inci; străpungeți cu furculița mare la intervale de 1/2 inci.
Adăugați apă clocotită în amestecurile de gelatină; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Se toarnă peste prăjituri. Refrigerați 3 ore.
Scufundați fundul tigăilor de tort în apă caldă 10 sec.; desfaceți. Umpleți și înghețați straturile de tort cu bici rece. La frigider 1 oră.