Tort Fraged Cu Smântână Cu Citrice

Tort Fraged Cu Smântână Cu Citrice
Tender citrice smântână tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 558 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână sare, lot de glazură elvețiană de unt, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 177 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu citrice cu susul în jos cu frișcă acră, Plăcintă Cu Smântână Cu Citrice, și Rață friptă fragedă cu citrice și morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mutați raftul în mijlocul cuptorului și preîncălziți-l la 350 buc.F. Ungeți o tigaie de tort de 8 inch și tapetați fundul cu un cerc de pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați făina, praful de copt, sarea și scorțișoara într-un castron și bateți timp de 30 de secunde pentru a combina complet. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Bateți albușurile până sunt spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4
Adăugați 1 linguriță de zahăr și bateți până ajung la vârfuri moi. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
5
Adăugați unt în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru paletă. Untul trebuie să fie la temperatura camerei reci, ceea ce înseamnă că ar trebui să dea atunci când este înțepat, dar nu atât de moale încât abia își păstrează forma. Bateți untul până când este ușor și aerisit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați zahăr și bateți la viteză medie timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
7
Adăugați gălbenușuri, unul câte unul, bătând fiecare timp de 30 de secunde înainte de a adăuga altul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
8
Adăugați coaja de portocală, bătând încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
9
Reduceți viteza mixerului la minim.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați 1/3 din ingredientele uscate, amestecând doar până se combină.
11
Adăugați smântână, amestecând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
12
Adăugați încă 1/3 din ingredientele uscate, amestecând doar până se combină, apoi adăugați 1/3 cană de lapte condensat, rezervând restul, amestecând din nou doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
13
Adăugați restul ingredientelor uscate.
14
Se amestecă timp de aproximativ 10 secunde, până când nu mai rămân urme de făină. Îndoiți ușor albușurile de ou, asigurându-vă că nu amestecați prea mult tortul, deoarece doriți să fie ușor și aerisit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
15
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită pentru tort și neteziți partea superioară cu o spatulă. Tort timp de 45 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
16
Scoateți tortul din cuptor și lăsați să stea în tigaie timp de 10 minute. Întoarceți-vă pe un suport de răcire și lăsați să se răcească complet. Odată răcit, așezați tortul pe o farfurie de servire și introduceți câteva găuri în tort folosind o frigăruie subțire, distanțând găurile la fiecare 2 inci sau cam așa ceva.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
17
Într-un castron mic, combinați smântâna grea cu restul de 1 cană de lapte condensat și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
18
Se toarnă 1/3 din cremă peste tort și se lasă să stea 30 de minute. Urmați cu încă 1/3 cană de smântână, lăsând tortul să stea încă 30 de minute, apoi turnați peste restul de 1/3 cană de smântână. Acoperiți tortul și frigiderul timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
19
Odată ce tortul este bine răcit, înghețați cu cremă de unt Elvețiană. Dacă doriți, decorați blatul cu un pic de ganache de ciocolată într-un model frumos în jurul marginilor. A se păstra la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista