Tort Fraged Cu Smântână Cu Citrice
Tender citrice smântână tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 558 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână sare, lot de glazură elvețiană de unt, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 177 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu citrice cu susul în jos cu frișcă acră, Plăcintă Cu Smântână Cu Citrice, și Rață friptă fragedă cu citrice și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați raftul în mijlocul cuptorului și preîncălziți-l la 350 buc.F. Ungeți o tigaie de tort de 8 inch și tapetați fundul cu un cerc de pergament.
Combinați făina, praful de copt, sarea și scorțișoara într-un castron și bateți timp de 30 de secunde pentru a combina complet. Pune deoparte.
Bateți albușurile până sunt spumoase.
Adăugați 1 linguriță de zahăr și bateți până ajung la vârfuri moi. Acoperiți și puneți deoparte.
Adăugați unt în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru paletă. Untul trebuie să fie la temperatura camerei reci, ceea ce înseamnă că ar trebui să dea atunci când este înțepat, dar nu atât de moale încât abia își păstrează forma. Bateți untul până când este ușor și aerisit, aproximativ 3 minute.
Adăugați zahăr și bateți la viteză medie timp de 5 minute.
Adăugați gălbenușuri, unul câte unul, bătând fiecare timp de 30 de secunde înainte de a adăuga altul.
Adăugați coaja de portocală, bătând încă 30 de secunde.
Reduceți viteza mixerului la minim.
Adăugați 1/3 din ingredientele uscate, amestecând doar până se combină.
Adăugați smântână, amestecând doar până se combină.
Adăugați încă 1/3 din ingredientele uscate, amestecând doar până se combină, apoi adăugați 1/3 cană de lapte condensat, rezervând restul, amestecând din nou doar până se combină.
Adăugați restul ingredientelor uscate.
Se amestecă timp de aproximativ 10 secunde, până când nu mai rămân urme de făină. Îndoiți ușor albușurile de ou, asigurându-vă că nu amestecați prea mult tortul, deoarece doriți să fie ușor și aerisit.
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită pentru tort și neteziți partea superioară cu o spatulă. Tort timp de 45 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată.
Scoateți tortul din cuptor și lăsați să stea în tigaie timp de 10 minute. Întoarceți-vă pe un suport de răcire și lăsați să se răcească complet. Odată răcit, așezați tortul pe o farfurie de servire și introduceți câteva găuri în tort folosind o frigăruie subțire, distanțând găurile la fiecare 2 inci sau cam așa ceva.
Într-un castron mic, combinați smântâna grea cu restul de 1 cană de lapte condensat și amestecați bine.
Se toarnă 1/3 din cremă peste tort și se lasă să stea 30 de minute. Urmați cu încă 1/3 cană de smântână, lăsând tortul să stea încă 30 de minute, apoi turnați peste restul de 1/3 cană de smântână. Acoperiți tortul și frigiderul timp de 2 ore.
Odată ce tortul este bine răcit, înghețați cu cremă de unt Elvețiană. Dacă doriți, decorați blatul cu un pic de ganache de ciocolată într-un model frumos în jurul marginilor. A se păstra la frigider până când este gata de servit.